

KHATRA ADIBASI MAHAVIDYALAYA

NAAC PEER TEAM VISIT FOR SECOND CYCLE ACCREDITATION

Tentative Visit Schedule (3 Days) (26/09/2016 to 28/09/2016)

Day 0 (Sunday 25th Sept.): Arrival of the Peer Team

19.00 – 21.00 hrs: Peer Team Discussion- I (At the place of stay, Saptaparna Hotel, Bankura)

Day 1 (Monday 26th Sept.):

Session 1: 09.00 - 09.45 hrs

Meeting with the Teacher in Charge/ Head of the Institution (At Principal's Chamber)

Session 2: 09.45 – 10.30 hrs

Meeting with the Steering Committee/ IQAC Members for Re-Accreditation 2nd cycle (at Principal's Chamber)

Session 3: 10.30 -13.00 hrs

Visit to the departments (At Smart Room)

- Bengali
- English
- Mathematics
- History
- Geography
- Santali
- Philosophy
- Education
- Accountancy
- Economics

Session 4: 13.00 – 14.00 hrs

Luncheon Meeting with the Governing Body

Session 5: 14.00 – 15.00 hrs

Visit to the departments continue (At Smart Room)

- Chemistry
- Sanskrit
- Music
- Physics
- Physical Education
- Political Science

Session 6: 15.00 - 15.45 hrs

Visit to the support services/facilities

- Library
- Canteen
- Boys Common Room

Session 7: 15.45 - 16.15 hrs

Interaction with a representative group of students

Session 8: 16.15 – 16.45 hrs

Cultural Programme by Students

Session 9: 16.45 – 17.30 hrs

Interaction with the Non- teaching staff (At Office)

Session 10: 17.30-19.00 hrs

Visit to the office of the institution and checking the documentary evidence

Session 11: 20.00 – 20.30 hrs:

Peer Team Discussion – II (At the place of stay, Saptaparna Hotel, Bankura)

Day 2 (Tuesday 27th Sept):

Session 12: 09.30 – 12.00 hrs

Visit to facilities / support services

- Web-service Demonstration (Smart Room)
- NSS Demonstration (PPT) (Smart Room)
- UGC Resource Centre
- Career Counseling Cell
- NCC
- Wall Mag
- Physical Education Lab
- Museum
- IQAC Room
- NSS Room
- Girls Common Room

Session 13: 12.00 – 13.00 hrs

Visit to facilities / support services continues

- Visit to Laboratories & Gymnasium
 - Mathematics Lab
 - Gymnasium
 - Physics Lab
 - Chemistry Lab
 - Geography Lab

Session 14: 13.00 – 14.00 hrs

Lunch at the institution

Session 15: 14.00 – 15.00 hrs

Interaction with Alumni and Parents

Session 16: 15.00 – 16.00 hrs

Visit to the administrative and finance section of the institution

Session 17: 16.00-16.30 hrs

Hostels Visit (Boys and Girls)

Session 18: 16.30 – 17.00 hrs

Discussion with the Teacher in Charge on the outstanding issues

18.00 – 19.00 hrs: Peer Team Discussion – III [At the place of stay and report writing (Draft)]

Day 3 (Wednesday 28th Sept.)

Session 19: 09.00 - 12.00 hrs

Report writing and fine tuning of the report

Session 20: 12.00 – 13.00 hrs

Sharing the report with the Teacher-in-Charge

Session 21: 13.00 – 14.00 hrs

Lunch at the institution

Session 22: 14.00 – 16.00 hrs

Finalizing the report

Session 23: 16.00 hrs.....

Exit meeting

Alone Showing

Aloke Bhowmik IQAC Coordinator Khatra Adibasi Mahavidyalaya Mobile: 9475623715

Dr. Parthasarothi Hati Teacher-in-Charge Khatra Adibasi Mahavidyalaya Mob: 8900057220 9434330646 7407751992